Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

‘Ερχονται στην Κρήτη από τη Φλώρινα εργάτες για το λιομάζεμα!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Από τη Φλώρινα έρχεται μία λύση για την έλλειψη εργατικών χεριών εν όψει της ελαιοκομικής περιόδου στην Κρήτη.

Όπως ανακοινώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, κατόπιν σχετικής θεσμικής συνεργασίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου και στα πλαίσια του καταστατικού μας στόχου για ανάληψη δράσεων καταπολέμησης της ανεργίας, ανακοινώνουμε την ύπαρξη διαθέσιμων θέσεων εργασίας για την συλλογή ελαιοκάρπου σε περιοχές της Κρήτης.

Οι ανωτέρω θέσεις εργασίας, διάρκειας τεσσάρων μηνών, θα προσφέρουν αξιοπρεπή ημερομίσθια και πλήρη ασφάλιση με εργόσημο ενώ για όσους ενδιαφέρονται θα προσφέρεται και δωρεάν διαμονή.

Όσοι επιθυμούν να εργαστούν στις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385046903.

Τονίζεται ότι τα ανωτέρω τελούν υπό την αιγίδα των δύο συνεργαζόμενων Εργατικών Κέντρων.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version