Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Απολαύστε το παλικάρι από την Κρήτη που «μάγεψε» τους κριτές στο The Voice of Greece! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος μέχρι να γυρίσουν τις καρέκλες τους οι τέσσερις διάσημοι κριτές του “The Voice of Greece‏” και να διεκδηκήσουν για την ομάδα τους τον τραγουδιστή που άκουγαν. Ο μόλις 18 ετών Σταύρος Τσουκαλάς από το Ηράκλειο κατάφερε να κερδίσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό που αφέθηκε στην μαγεία της κρητική λύρας και της κιθάρας που ο ίδιος κρατούσε…

Η αναμετρηση ανάμεσα στους Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά ήταν αρκετά έντονη καθώς προσπαθούσαν να τον πείσουν να τους ακολουθήσει στην δική τους ομάδα. Στο τέλος ο νεαρός Σταύρος πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το Σάκη Ρουβά.

Ο 18 ετών ταλαντούχος τραγουδιστής κέρδισε φυσικά και το κοινό του show που τον αποθέωνε την στιγμή που στο family room βρισκόταν η οικογένεια του μαζί με την μόλις οκτώ μηνών ανιψιά του, η οποία πρέπει να είναι μικρότερη σε ηλικία επισκέπτρια που ως σήμερα έχει εμφανιστεί στο show!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση του νεαρού Ηρακλειώτη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version