Διαφήμιση

XANIA

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός έπιασε τιμόνι για να μεταφέρει την ανθρωπιστική βοήθεια στους πυρόπληκτους της Χαλκίδας! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλη είναι η προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου σε κατά καιρούς ανθρωπιστικές κρίσεις που έχουν προκύψει στη χώρα μας.

Τις ημέρες που διανύουμε και παρά το γεγονός ότι το νησί μας, η Κρήτη, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης καταστροφής εξαιτίας της  χθεσινής ισχυρότατης σεισμικής δόνησης, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου δεν ξέχασε τη δέσμευσή της και έσπευσε να ολοκληρώσει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Χαλκίδας.

Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι στην αποστολή συμμετείχε ως μπροστάρης -στην κυριολεξία- ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ο οποίος όχι απλά ήταν παρών, αλλά κράτησε στα χέρια του και το τιμόνι του φορτηγού που μετέφερε την παρεχόμενη βοήθεια!

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης, συνοδευόμενο από το εξής σχόλιο:

«Σε αποστολή Ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους αδελφούς μας πορευόμενοι με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ για την Χαλκίδα!

Καλή και ευλογημένη ημέρα!»

Δείτε το σχετικό post:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version