Διαφήμιση

XANIA

Συγκλονίζει ο πατέρας του Τάσου που «έσβησε» σε τροχαίο: «Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανείπωτος θρήνος στα Χανιά για τον θάνατο του 20χρονου Τάσου Ξ., ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο πατέρας του άτυχου νέου, ο οποίος είναι ιερέας, αποχαιρέτησε τον γιο του με μια κοινή φωτογραφία και ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου!!!» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου στο Ακρωτήρι Χανίων, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 20χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, «καρφώθηκε» σε δέντρο και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο άτυχος νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Και ο αδερφός του, αποχαιρέτησε τον Τάσο με μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version