Διαφήμιση

Κόσμος

Το σπαρακτικό βίντεο της Βανέσα Μπράιαντ για τον Κόμπι και την Τζίτζι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Για τη θλίψη και όλα τα συναισθήματα που νιώθει μετά τον χαμό του συζύγου και θρύλου του NBA Κόμπι και της 13χρονης κόρης τους Τζίτζι, που σκοτώθηκαν με ακόμα επτά άτομα σε δυστύχημα με ελικόπτερο, μίλησε η Βανέσα Μπράιαντ.

«Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις», έγραψε η Βανέσα Μπράϊαντ στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές την κόρη της Τζίτζι και τον σύζυγό της. «Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα», έγραψε η σύζυγος του Κόμπι Μπράϊάντ και συνέχισε:

«Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

Δείτε την ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version