Διαφήμιση

Κόσμος

Σοκάρει πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Με βίασαν και με κράτησαν όμηρο»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια εξομολόγηση στο Instagram που άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

Σε μια εξομολόγηση-σοκ προχώρησε πασίγνωστη τραγουδίστρια με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, καθώς αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού ενώ ο βιαστής της την κράτησε όμηρο για μέρες!

Η 35χρονη δεν είχε μιλήσει ποτέ και σε κανέναν για την φρικτή περιπέτεια που την στιγμάτισε ωστόσο «έσπασε» την σιωπή της με ένα post στο Instagram.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι ΟΚ και ασφαλής πλέον, πιστέψτε με. Βιάστηκα και κρατήθηκα όμηρος για αρκετές ημέρες. Φυσικά και επιβίωσα. Η ιάση θέλει ημέρες», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το Newsbomb, δεν έγινε γνωστό πότε συνέβη αυτό, ωστόσο η ίδια αποκάλυψε την περιπέτειά της για να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρνόχλησης να μιλήσουν.

Η Duffy, η αγαπημένη τραγουδίστρια, «έσπασε» την σιωπή της με την σοκαριστική εξομολόγησή της.

Διαβάστε την σοκαριστική εξομολόγηση στον λογαριασμό του Instagram της τραγουδίστριας:

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version