Διαφήμιση

Κόσμος

Σηκώθηκε μέσα στο αεροπλάνο φωνάζοντας πως έχει τον κοροναϊό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Mια κακόγουστη φάρσα έκανε ένας 29χρονος επιβάτης σε πτήση από το Τορόντο στην Τζαμάικα, αφού είπε ότι έχει προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να επιστρέψει στον Καναδά.

Αφού το αεροπλάνο επέστρεψε στη βάση του ο… πλακατζής ομολόγησε πως όλο αυτό το έκανε για πλάκα προκειμένου να πάρει δημοσιότητα και να γίνει viral.  Συνελήφθη και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διατάραξη της τάξης ενώ η δίκη του έχει οριστεί στις 9 Μαρτίου.

 Η Τζούλι Άννι Μπρόντερικ, επιβάτης της πτήσης, ανέφερε ότι είδε τον 29χρονο να τραβάει μια σέλφι και να ανακοινώνει ότι είναι φορέας του κοροναϊού.

«Οι αεροσυνοδοί του έδωσαν μια μάσκα και γάντια και του είπαν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο πίσω μέρος του αεροπλάνου», είπε η Μπρόντερικ στο καναδικό ειδησεογραφικό δίκτυο Corp.

Ο πιλότος τότε ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι πιστεύει ότι το περιστατικό πρόκειται για φάρσα, αλλά ότι πρέπει να επιστρέψει στο Τορόντο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version