Διαφήμιση

Κόσμος

Η στιγμή που οι γιατροί σώζουν τη ζωή ενός ασθενή με κορονοϊό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η μάχη που δίνεται καθημερινά στα νοσοκομεία και τις εντατικές της υφηλίου είναι συγκλονιστική και πολλές φορές άνιση. Εκατοντάδες οι ασθενείς που οφείλουν την ζωή τους στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υγειονομικών να αντιπαρατεθούν με τον φονικό κορονοϊό.

Οι εικόνες που δημοσίευσε το Associated Press μέσα από την εντατική του Saint Joseph’s Medical Center της Νέας Υόρκης συγκλονίζουν.

Στο βίντεο με τις δυνατές στιγμές φαίνονται οι γιατροί που προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή έναν άνδρα που η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και θα έχανε τη ζωή του.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός, προκειμένου να σωθεί ο ασθενής. Γίνεται χρήση απινιδωτή και μετά από μερικά δευτερόλεπτα αγωνίας, ο άνδρας δείχνει και πάλι σημάδια ζωής.

«Είναι ένας εφιάλτης. Σε κάθε βάρδια ανακοινώνω 6 νεκρούς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Dr. Anthony Leno.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Πηγή: Newsbeast

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version