Διαφήμιση

Κόσμος

Φρίκη στην Μαριούπολη: Τουλάχιστον 300 νεκροί από την επίθεση στο θέατρο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δίχως τέλος είναι η φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία, που συμπληρώνει περίπου έναν μήνα, με τη χώρα να μετρά τις πληγές της και την ΕΕ να κατηγορεί τη Ρωσία για εγκλήματα πολέμου.

Οι αριθμοί και τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι στην πολιορκημένη Μαριούπολη τουλάχιστον 300 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 16 Μαρτίου στο θέατρο της πόλη.

Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι περίπου 1.300 άνθρωποι πιστεύεται ότι είχαν βρει καταφύγει στο κτίριο, με μόλις 150 επιζώντες να έχουν βγει από τα ερείπια αμέσως μετά την επίθεση.

Πηγές είπαν ότι οι περισσότεροι από όσους βρίσκονταν στο θέατρο είχαν κρυφτεί από τους βομβαρδισμούς κάτω από τη σκηνή και ότι τα ερείπια εμπόδιζαν την έξοδό τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version