Διαφήμιση

Κόσμος

Θρασύδειλο «αντράκι» ξυλοκοπεί άγρια γυναίκα και σκύλο στην Πάφο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σάλος στην Κύπρο με την υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφο της στην Πάφο το πρωί της Κυριακής στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Στο βίντεο που μαγνητοσκόπησε γείτονας του ζευγαριού, ο δράστης φαίνεται σύμφωνα με το city.sigmalive.com να χτυπά βάναυσα με τα χέρια και τα πόδια τη σύντροφο του, που βρίσκεται στο πάτωμα προσπαθώντας να προφυλαχθεί, ενώ χτυπήματα δέχεται και ο σκύλος.

 

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία Κύπρου, άντρας 27 χρονών φέρεται να ξυλοκόπησε 28χρονη σε οικία στην Πάφο. Σύμφωνα με πληροφορίες γείτονας την πήρε σε Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε Αστυνομικό σταθμό όπου προέβη σε καταγγελία. Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του συντρόφου της, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα και καταζητείται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version