Διαφήμιση

Κόσμος

Δείτε τι συμβαίνει όταν κάποιο άλλο αεροπλάνο πλησιάσει το Air Force One του Τραμπ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι κανόνες ασφαλείας που τηρούνται στη φύλαξη των Αμερικανών προέδρων είναι θρυλικοί. Τα δρακόντεια μέτρα που λαμβάνονται για να προστατευτούν οι πλανητάρχες θυμίζουν κατασκοπική ταινία. Και η αλήθεια είναι πώς έχουν κάθε λόγο οι πράκτορες να είναι υπερπροστατευτικοί γιατί δεν είναι λίγες οι απόπειρες δολοφονίας προέδρων-πετυχημένες ή μη. Ακόμα και στον αέρα, όσο πετάει με το Air Force One ο Ντόναλντ Τραμπ, υπάρχουν όρια ασφάλειας που κανείς δεν πρέπει να ξεπερνά.

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος σε συνεννόηση με την ασφάλεια του Προέδρου Τραμπ, επιβιβάστηκε σε ένα μικρό αεροσκάφος, και πλησίασε σε «απόσταση βολής» το προεδρικό αεροπλάνο, για να γίνει αναπαράσταση της διαδικασίας απομάκρυνσης των «εισβολέων».

Οι σκηνές θυμίζουν ταινία, κάπου ανάμεσα στο Top Gun και το Τζέιμς Μποντ.

Δείτε πώς προστατεύουν τον Τραμπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version