Διαφήμιση

Κόσμος

Αγγλία: Τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε | ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη. Δεκαεννέα άτομα σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη στο Manchester Arena, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα), λίγο μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε.

Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά κοντά στην έξοδο του συναυλιακού χώρου. Η βόμβα είχε καρφιά, βίδες και μπουλόνια για να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα. Φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ανώνυμα ότι υπάρχει υποψία να επρόκειτο για επεισόδιο με βομβιστή αυτοκτονίας. Η βρετανική αστυνομία είπε ότι το επεισόδιο, στο οποίο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 50 άτομα, αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό επεισόδιο.

Διαβάστε την συνέχεια στο newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version