Διαφήμιση

Κόσμος

Ανγκελα Μέρκελ: Προεκλογική εκστρατεία στο… σούπερ μάρκετ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι καγκελάριος, έχει πολλά στο κεφάλι της και τις τελευταίες ημέρες την βαραίνει και η τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, με την προεκλογική περίοδο να ξεκινά στη Γερμανία.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ανγκελα Μέρκελ δεν βρίσκει χρόνο για να πάει η ίδια να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ. Ακόμη κι αν θέλει να πάρει μόλις πέντε πράγματα, όπως έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Παρότι είχε στο πρόγραμμά της τη συνέντευξή Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις για τον Ανίς Αμρί και την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, η Καγκελάριος λίγη ώρα αργότερα πήγε στο σούπερ μάρκετ, συνοδευόμενη βέβαια από σωματοφύλακα.

Εκεί, σύμφωνα με την Bild που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, αγόρασε πέντε πράγματα: βούτυρο, πιπέρι, πατάτες, τυρί και μία μεγάλη συσκευασία σοκολατάκια.

|

Φωτογραφίες: Bild

 

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version