Διαφήμιση

Κόσμος

Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν γιατί το Ντουμπάι είναι μοναδικό | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα 7 Αραβικά Εμιράτα. Η ζωή εκεί περιστρέφεται γύρω από την εκκεντρικότητα και την πολυτέλεια. Σε μόλις 30 χρόνια, το παλιό ψαροχώρι μετατράπηκε σε μία από τις πλουσιότερες και πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Υπάρχουν αρκετοί θρύλοι γύρω από την παράξενη αρχιτεκτονική του και τον τρελό τρόπο ζωής. Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε 30 απίστευτες φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι λέξεις “Ντουμπάι” και “πολυτέλεια”, είναι πρακτικά συνώνυμες.

Έτσι θα μοιάζει το Ντουμπάι από ψηλά, στο κοντινό μέλλον.

Για την ασυνήθιστη εμφάνισή της, ευθύνεται μια ειδική τεχνολογία που χρησιμοποιεί η πόλη, για την κατασκευή τεχνιτών νησιών.

Το αποτέλεσμα μοιάζει κάπως έτσι.

 

 

 

Όμως η θάλασσα είναι μόνο ένα από τα αξιοθέατα της πόλης, αφού έχει κανείς την ευκαιρία να ζήσει ανάμεσα στα σύννεφα.Υπήρξε άραγε ποτέ, κάποιο ομορφότερο μέρος να ζήσει κανείς;

 

 

 

 

 

 

Ακόμα και τα γήπεδα γκολφ εντυπωσιάζουν, λόγω του μεγέθους τους.

 

 Τα εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα.

 

 

 

 

Ακόμα και χιονοδρομικό κέντρο.

Και είναι το μόνο μέρος της γης, όπου οι αστυνομία κυκλοφορεί με Λαμποργκίνι.

 

 

Πηγή: tilestwra

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version