Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Τουρίστρια βρέθηκε απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Θρίλερ στη Ζάκυνθο με τουρίστρια από την Τσεχία να βρίσκεται απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr η Τσέχα τουρίστρια εντοπίστηκε απαγχονισμένη το βράδυ της Τρίτης (7/7) στην περιοχή Κερί.

Σοκαριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς απαγχονίστηκε με ένα σχοινί το οποίο είχε δέσει στο πόμολο της πόρτας της τουαλέτας του δωματίου της.

Το zante.report σημειώνει πως πρόκειται για μία 45χρονη γυναίκα, η οποία είχε επισκεφτεί μόνη της την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο χώρο βρέθηκαν και παρά πολλά αντικαταθλιπτικά χάπια, αρκετά από τα οποία είχε καταναλώσει, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η 45χρονη δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες δύο με τρεις ημέρες, καθώς και ότι δεν ήθελε να καθαρίζεται το δωμάτιο της.

Τονίζεται πως έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι η τουρίστρια άφησε κάποιο σημείωμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version