Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Το μεγαλύτερο ταχύπλοο του πλανήτη βάζει πλώρη για Κυκλάδες | ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ποιο είναι το μεγαλύτερο αεροπλάνο; Το μεγαλύτερο φορτηγό; Ο ψηλότερος παίκτης του μπάσκετ; Όλες αυτές οι ερωτήσεις σαγηνεύουν τη φαντασία μας. Πόσο μάλλον δηλαδή όταν μαθαίνουμε πως το μεγαλύτερο ταχύπλοο του πλανήτη βάζει πλώρη για Κυκλάδες.

Χθες, Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το World Champion Jet, το μεγαλύτερο δηλαδή ταχύπλοο της της Γης.

Ξεκίνησε από τη Δανία και αναπτύσσοντας ακόμα και ταχύτητες της τάξης των 44 ναυτικών μιλίων την ώρα (η μέγιστη ταχύτητα που πιάνει είναι τα 47 ναυτικά μίλια) δεν πέρασε πολύ καιρός για να αγγίξει το Αιγαίο.

Οι Κυκλάδες λοιπόν, από εδώ και στο εξής, θα μπορούν να λένε πως εξυπηρετούνται από το μεγαλύτερο -και ταχύτερο όταν ναυπηγήθηκε- ταχύπλοο, ένα πλοίο που κάποτε μπήκε στο ρεκόρ Guiness για την γρηγοράδα του.

Σήμερα, είναι πρώτο σε «μπόι» και υπόσχεται στους 1.055 επιβάτες και 215 ΙΧ οχήματα που θα μεταφέρει ασφαλή ταξίδια αστραπή στη γραμμή Πειραιάς-Κυκλάδες.

Να το καλωσορίσουμε στις θάλασσες μας λοιπόν!

Το θηριώδες ταχύπλοο εν δράσει

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version