Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποίησαν τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Λίτινα από τη ΓΑΔΑ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί μετά από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version