Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη η «αφέντρα» για εκβιασμό του ράπερ Lamanif που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η “αφέντρα” που κατηγορείται ότι εκβίαζε τον ράπερ Lamanif.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr, η 30χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί το τμήμα εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ, Lamanif ότι εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, σε σωματικό έλεγχο που έγινε στην γυναίκα βρέθηκε επάνω της ποσότητα κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. Επίσης, κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνό της και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της, που θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο ράπερ που βρέθηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά την εξαφάνισή του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της γυναίκας που τον εκβίαζε αλλά και σε όσους έκαναν αναπαραγωγή του επίμαχου βίντεο.

 

Πηγή: enikos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version