Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγαλεώτης προσπαθεί εδώ και 18 χρόνια να πείσει το κράτος ότι δεν έχει… πεθάνει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Επί 18 χρόνια ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω, όπως κατήγγειλε, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός.

Φορολογική δήλωση βέβαια όλα αυτά τα χρόνια κάνει κανονικά, ωστόσο δεν μπορεί να ψηφίσει ή να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα «νεκρό», όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία. «Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια» σημείωσε.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς του ζητήθηκε από την δουλειά του, αλλά και πάλι στο σύστημα τον έβρισκαν «νεκρό». «Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να πάω να εμβολιαστώ» είπε.

«Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν» είπε επίσης ο Γιάννης Διαμαντής.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version