Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη για αυτοκτονία 14χρονου στα Σεπόλια: Μετά από 7 χρόνια η κατάσταση γίνεται χειρότερη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου που καταγράφηκε στα αστυνομικά χρονικά ως η πρώτη υπόθεση bullying ή σχολικού εκφοβισμού στη χώρα, μιλά στο iefimerida.gr και καταγγέλλει ότι ο θάνατος του μικρού μαθητή από τα Σεπόλια είναι ακόμα ένα περιστατικό, το οποίο αποδεικνύει ότι η κοινωνία δεν μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά – θύματα bullying.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γιακουμάκης στο iefimerida.gr: «Δεν μπορώ πλέον να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Εγώ σαν Ανδρέας Γιακουμάκης. Μετά από 7 χρόνια και 3 μήνες η Ελληνική κοινωνία, μας επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία. Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά τη λέξη μπούλινγκ ήταν για τον Βαγγέλη μας. Μετά από 7 χρόνια η κατάσταση γίνεται χειρότερη και δεν φταίω ούτε εγώ ούτε τα παιδιά που χάνουν τη ζωή τους».

Στην περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ακόμα και σήμερα δεν έχει αποδειχθεί η αυτοχειρία, ενώ η υπόθεση εκκρεμεί ποινικά για το κακούργημα της δολοφονίας από πρόθεση κατά αγνώστων.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version