Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Έλα Χριστέ και Παναγιά: Οδηγός συγκρούστηκε με… κοπάδι αγριογούρουνα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/11) στην Δυτική Φθιώτιδα, όταν Ι.Χ συγκρούστηκε με ένα κοπάδι αγριογούρουνα που έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του οχήματος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έπεσε επάνω στο κοπάδι πέντε άγριων ζώων, στην έξοδο της Μάκρης.

Όταν ο τελευταίος είδε τα ζώα να πετιούνται στον δρόμο προσπάθησε να τα αποφύγει ωστόσο δεν μπόρεσε να γλιτώσει την σύγκρουση. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα του και σκοτώθηκε το ένα από τα αγριογούρουνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο ατύχημα καθώς ακριβώς πριν ένα χρόνο (22/11/2017) είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό στην ΠΕΟ Λαμίας – Στυλίδας στο ύψος του Αυλακίου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αριθμό και πλέον τα ζώα κατεβαίνουν στην κυριολεξία στις αυλές τους προκειμένου να βρίσκουν τροφή!

Δείτε το τρακάρισμα με τα αγριογούρουνα

Πηγή: e-radio.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version