Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυρά Μητσοτάκη σε Ερντογάν για τον χάρτη που δείχνει την Κρήτη μέρος της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Πυρά» κατά της Τουρκίας και προσωπικά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τον χάρτη του Ντεβλέτ Μπαχτσελί τονίζοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν η «Γαλάζια Πατρίδα» αποτελεί ένα όνειρο εξτρεμιστών ή επίσημη τουρκική πολιτική.

«Κοιτάξτε καλά αυτό το χάρτη. Η Κρήτη, η Ρόδος, η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος έχουν προσαρτιθεί από την Τουρκία. Ένα παράξενο όνειρο εξτρεμιστών ή επίσημη τουρκική πολιτική; Μια ακόμη πρόκληση ή ένας πραγματικός στόχος; Ο πρόεδρος Ερντογάν πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση του για τις τελευταίες γελοιότητες του κυβερνητικού εταίρου του» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κοινωνικά δίκτυα, ρίχνοντας το «γάντι» στον Τούρκο πρόεδρο.

 

 

Πηγή: cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version