Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.12.2021) διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορονοϊό. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου ενώ ο συνεργάτης του στο πολιτικό του κόμμα, Πάρις Κουρτζίδης, είχε δηλώσει ότι το 48ωρο που πέρασε ήταν κρίσιμο, καθώς όσοι νοσηλεύονται λόγω COVID-19, εμφανίζουν επιπλοκές στην 9η και τη 10η ημέρα.

Ο κ. Κουρτζίδης είχε σημειώσει, επίσης, πως οι γιατροί είχαν αποφασίσει να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας, διότι έχει υψηλό ζάχαρο και «μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version