Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο Γεωργιανός που κατέσφαξε τη σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Tέλος στη ζωή του έδωσε ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον φόνο της 55χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η αυτοκτονία έγινε σε μικρή χρονική απόσταση από την ώρα που άλλαζαν βάρδια οι σκοποί, με αποτέλεσμα κανείς να μην αντιληφθεί το συμβάν.

Όπως μεταφέρει το newsbomb, πίσω του άφησε ιδιόχειρο σημείωμα γραμμένο στη γλώσσα του, στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version