Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Folli Follie: Προφυλακιστέοι οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στην 35ηανακρίτρια Κων. Αλεξοπούλου, ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης. Αντίθετα ελεύθερη αφέθηκε η Καίτη Κουτσολιούτσου.

Στο γραφείο της ανακρίτριας έφτασαν το πρωί της Τετάρτης ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η συζυγός του Καίτη. Ακολούθησε η απολογία του γιου τους Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, ο οποίος επίσης κατηγορείται για την υπόθεση.

Οι τρεις τους εμφανίστηκαν στην 35η ανακρίτρια μετά από δυο προθεσμίες που έχουν ζητήσει και έχουν λάβει. Και οι τρεις «πρωταγωνιστούν» στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την μεγάλη υπόθεση απάτης της Folli Follie. Και οι τρεις κατηγορούμενοι απολογούνται για βαρύτατα κακουργήματα που τους έχουν απαγγελθεί στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση.

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version