Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Μπλόκο στην είσοδο μεταναστών από αγρότες της Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο πλευρό της κυβέρνησης τάσσεται ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης για την αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών από το τελωνείο Καστανεών.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της κυβέρνησης στο πλαίσιο φύλαξης των συνόρων. Το έργο των συνοριοφυλάκων ενισχύουν ειδικές ομάδες από όλη την επικράτεια τη στιγμή που χιλιάδες είναι οι συγκεντρωμένοι μετανάστες στον Έβρο, ενώ τα επεισόδια μαίνονται.

Σύμφωνα με το Protothema, στο πλευρό της κυβέρνησης τάσσεται ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης για την αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών από το τελωνείο Καστανεών.

Μάλιστα με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι όλα τα μέλη του είναι έτοιμα να συνδράμουν τα μέγιστα από τους το ζητήσει ο Ελληνικό Κράτος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, γράφοντας στο Twitter ότι τα μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης τέθηκαν στη διάθεση της κυβέρνησης για τον ‘Εβρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version