Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη και δεν είπε κουβέντα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020.

Η γυναίκα η οποία είχε οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Με άλλα λόγια δεν είπε τίποτα για την υπόθεση και πλέον θα κληθεί να απολογηθεί ξανά σε μεταγενέστρο χρόνο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, είπε ότι η 35χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version