Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι απόστρατου αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρσάλων, καθώς τον θεωρούν ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο για τον εμπρησμό στο πατρικό σπίτι ενός 52χρονου συνταξιούχου συναδέλφου τους στην περιοχή Ρευματιά, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης!

Ο δράστης παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού του απόστρατου αστυνομικού που υπηρέτησε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μαγνησίας, έριξε στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο εμπρηστής διέφυγε με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί του τμήματος Ρήγα Φεραίου εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα καμένο σε ένα χωράφι στην περιοχή Αερινό της Μαγνησίας. Όπως αποδείχθηκε, ανήκε σε έναν 46χρονο Αλβανό ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Βόλο και πλέον αναζητείται ως δράστης των δυο εμπρησμών.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version