Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Η ειδυλλιακή κατοικία που βρίσκεται σε μια απομονωμένη πλαγιά της Κέρκυρας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε μια απομονωμένη πλαγιά της Κέρκυρας και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον βρίσκεται το The Midnight Stars House, ένα πρότζεκτ που έφερε εις πέρας το βραβευμένο και δραστήριο αρχιτεκτονικό γραφείο 314 studio.

Το Midnight Stars House έδωσε πνοή σε μια παλιά θερινή κατοικία που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, ενσωματώνοντας την παραδοσιακή κορφιάτικη αρχιτεκτονική (βλέπε τα επιβλητικά βόλτα και μονοχρωμία της πρόσοψης) σε ένα νέο αρχιτεκτονικό ιδίωμα στο οποίο ξεχωρίζουν οι μεγάλες λευκές επιφάνειες, οι λεπτομέρειες με τους τριγωνικούς καθρέφτες στις κολόνες και οι κυρτές οροφές Το οίκημα αποτελείται από 2 επίπεδα συνολικής έκτασης 300 τ.μ., ενώ το συνολικού εμβαδό του οικοπέδου φτάνει τα 6.000 τ.μ.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version