Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Τρομερά πράγματα: Δικηγόρος «προσεύχεται» να καεί η Εκάλη και το Καστρί – Επενέβη εισαγγελέας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της δικηγόρου, Σταυρούλας Τομαρά, η οποία μεταξύ των άλλων ανέγραφε “να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση“.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα διερευνηθεί εάν η εν λόγω δικηγόρος εάν έχει τελέσει ποινικά αδικήματα, όπως προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Η Σταυρούλα Τομαρά έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το thetoc.

Σε μια εκ των αναρτήσεων της, η δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί, γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version