Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το Κύπελλο αφιερωμένο στον Θανάση Γιαννακόπουλο»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε την κούπα στον θείο του, Θανάση.

Στον Θανάση Γιαννακόπουλο αφιέρωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

«Το Κύπελλο αυτό είναι αφιερωμένο στον θείο μου τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε γρήγορα κοντά μας. Στην Ευρωλίγκα δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε να είναι ο Παναθηναϊκός,ελπίζω τα πράγματα να καλυτερεύσουν και να είμαστε εκεί που πρέπει. Στο πρωτάθλημα, ελπίζω πως κι εκεί θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να το κατακτήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Αναφορικά με τον αγώνα, σχολίασε: «Από σήμερα κρατάμε τη νίκη. Κρατάμε την 24η συνεχόμενη χρονιά με τίτλο. Εντάξει, η εμφάνιση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Είναι πρωτοφανές, δεν υπάρχει ομάδα που να το έχει πετύχει αυτό. Αυτός είναι ο στόχος μας, να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή».

Όσο για τα συναισθήματα που έχει, σχολίασε: «Πάντα θέλω να κερδίζει. Το χαιρόμαστε και όταν παίζουμε καλά κερδίζουμε».

Για τη δική του θητεία στην ομάδα από το 2012 κι έπειτα, ανέφερε: «Νομίζω ότι είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή».

Τέλος, σημείωσε: «Θεωρώ ότι έχουμε όλοι καταλάβει πως ήταν μια ατυχής απόφαση να γίνει χωρίς οπαδούς των ομάδων. Εμείς θέλαμε να τους έχουμε μαζί μας, τους έχουμε όλη τη χρονιά δίπλα μας. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν ήταν κάτι που με γεμίζει, θα θέλαμε να έχουμε τους οπαδούς μας μαζί. Η διοργάνωση ήταν άρτια, ήταν ωραίος ο τελικός. Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε που δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας».

Πηγή:newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version