Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Ψυχικό ο πρόεδρος της SingularLogic

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Tέλος στη ζωή του έδωσε χθες ο πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πράξη του αποδίδεται στην επιβάρυνση της υγείας του κατόπιν εγκεφαλικού που είχε υποστεί.

Ο 63χρονος αυτοκτόνησε χθες στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν Πρόεδρος της SingularLogic και από τους πρωτεργάτες της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζοντας ως «σπάνιο μυαλό» από τους συνεργάτες του και αποτελεί απώλεια για την ελληνική αγορά πληροφορικής.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης. Ηταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Πηγή

euro2day.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version