Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Οι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού είναι γεγονός | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μετά τους αυτόματους πωλητές γάλακτος ήρθαν και αυτοί με φυσικό χυμό. Ναι καλά διαβάσατε, δυο νέοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού πορτοκαλιού έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Άρτας, στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου και στην πλατεία Κιλκίς.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση σε πανελλαδικό επίπεδο,αφού οι πολίτες μπορούν εύκολα και γρήορα να απολαύσουν έναν φρεσκοστυμμένο χυμό από πορτοκάλια Άρτας.

Στους συγκεκριμένους αυτόματους πωλητές προβάλλονται σε μια ειδική οθόνη βίντεο με τα αξιοθέατα του Δήμου Αρταίων, ενώ υπάρχει και έντυπο υλικό το οποίο μπορούν να προμηθευτούν οι επισκέπτες της πόλης.

Η ιδέα ανήκει στην εταιρία «ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ», με τον Δήμο να στηρίζει και να χορηγεί τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις αφού το εγχείρημα γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version