Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Η άνοιξη είναι εδώ! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Βρισκόμαστε στην τρίτη μέρα του Μαρτίου η θερμοκρασία ανεβαίνει δειλά δειλά και μπορούμε να πούμε πως η άνοιξη είναι προ των πυλών. Αφήνουμε πίσω έναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι ακόμα και μέσα στις πόλεις. Αφήνουμε πίσω τις ιώσεις, τα μπουφάν και τα χοντρά κασκόλ.

Το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες θα σκαρφαλώσει στους 20 βαθμούς κελσίου και θα χορτάσουμε ήλιο και καλοκαιρία. Η φύση ετοιμάζεται για την ανοιξιάτικη της πανδαισία με τα χρώματα και τα αρώματα να έχουν την τιμητική τους. Οι ανθισμένες αμυγδαλιές αποτελούν το σημείο έναρξης της πιο όμορφης εποχής του χρόνου.

Ακόμα κι αν δούμε καμιά σταγόνα βροχής δεν έγινε και τίποτα γιατί η άνοιξη είναι εδώ! Απολαύστε την πολύχρωμη Ελλάδα μας στις παρακάτω φωτογραφίες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version