Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

To πάρκινγκ στην Αθήνα είναι ακριβότερο από το Παρίσι και το κοσμικό Μονακό!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Χάλκινο μετάλλιο» στο ακριβό πάρκινγκ παίρνει η Αθήνα, όπως προκύπτει από συγκριτική έρευνα μεγάλης εταιρίας mobility services. 5,70 ευρώ στοιχίζει κατά μέσο όρο μία ώρα στάθμευσης στην Αθήνα, μόλις 2 ευρώ στο Μονακό.

Τη σχετική μελέτη υπογράφει η εταιρία Ubeeqo και δημοσιεύει η εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου. Σύμφωνα με την έρευνα, πιο ακριβή πόλη της Ευρώπης για πάρκινγκ αναδεικνύεται το Λονδίνο, όπου μία ώρα στοιχίζει κατά μέσο όρο 10,40 ευρώ. Αυτό οφείλεται βέβαια και στην στοχευμένη πολιτική που ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια οι τοπικές αρχές, με στόχο εξοβελίσουν τα αυτοκίνητα από το κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Στη δεύτερη θέση είναι η Στοκχόλμη με 7,80 ευρώ. Ακολουθεί η Αθήνα, όπου μία ώρα πάρκινγκ στοιχίζει, παρά την κρίση, 5,70 ευρώ κατά μέσο όρο. «Στην τρίτη θέση έρχεται μία πόλη, την οποία δεν θα περιμέναμε τόσο ακριβή» σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/720160/dw-to-parkingk-stin-athina-einai-akrivotero-apo-ekeino-sto-parisi-kai-sto-kosmiko-monako#ixzz4HBtHOrWG

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version