Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Άνδρας ανέβηκε στην οροφή του τρένου και βούτηξε στο ποτάμι! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έχουμε δει και έχουμε δει ανθρώπους που είναι προφανώς εθισμένοι στην αίσθηση αδρεναλίνης και διαρκώς βρίσκουν τρόπο να κάνουν πράγματα που τους βγάζουν από την ζώνη ασφαλείας.

Τα ακραία σπορ είναι μια τέτοια κατηγορία που λατρεύουν αρκετοί στον κόσμο, αλλά κάποιοι άλλοι βρίσκουν μόνοι τους ότι πιο τρελό μπορούν να φανταστούν όπως ο «τυπάς» που κατέγραψε σε βίντεο βουτιά σε ποτάμι από τρένο εν κινήσει…  

Το παλικάρι είχε ανέβει στην οροφή του τρένου χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι και με την βοήθεια συνεργάτη που τράβαγε πλάνα έκανε την παράτολμη βουτιά από ύψος 25 μέτρων χωρίς να το σκεφτεί και πολύ! Ευτυχώς το μόνο που του έμεινε ήταν η δόση αδρεναλίνης και κανένα άλλο ευτράπελο τραυματισμού!

Δείτε το βίντεο με την σκηνή που θυμίζει άνετα ταινία περιπέτειας:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version