Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Μικρή λεβέντισσα χορεύει ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο και τρελαίνει το Ίντερνετ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όσες φορές και αν έχουμε δει το βίντεο που έγινε viral, δεν σταματάμε να καμαρώνουμε την απίθανη μικρή χορεύτρια που με περίσσια λεβεντιά χόρεψε ζεϊμπέκικο σε κεντρική πλατεία στο Καστελόριζο. Το νεαρό κοριτσάκι χωρίς ίχνος άγχους ή ντροπής, ξεκίνησε να χορεύει μπροστά σε ντόπιους και τουρίστες το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας κερδίζοντας στο τέλος το πιο ενθουσιώδες χειροκρότημα από όλους…

Για την ηλικία της, η μικρή λεβέντισσα μας κατέπληξε με το επίπεδο γνώσεων του συγκεκριμένου δύσκολου χορού καθώς και με την αυτοπεποίθηση που ήταν εμφανής σε κάθε στιγμή του βίντεο. Όσοι βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία, άμεσα πλησίασαν γύρω της και ξεκίνησαν το ρυθμικό χειροκρότημα που έδινε αέρα στο κορίτσι.

Τι να πρωτοπούμε επίσης για τις φιγούρες που σίγουρα θα ζήλευε και ενήλικος άνδρας…

Δείτε τις ξεχωριστές αυτές εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του ίντερνετ εδώ και μερικές ώρες:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version