Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Σήκωσαν τα μάτια τους στον ουρανό και αυτό που είδαν θα το θυμούνται μια ζωή! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τις τελευταίες εβδομάδες οι Η.Π.Α μαστίζονται από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Απλά, έτυχε, ένας ανεμοστρόβιλος να χαρίσει μαγικές εικόνες.

Η κλιματική αλλαγή είναι γεγονός, η ισχυρότερη χώρα του πλανήτη περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας, έχουν ήδη υπάρξει αρκετά θύματα ενώ οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Την ίδια ώρα, όμως, που τυφώνες και ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις εκτάσεις της, η κάμερα κατέγραψε ένα πραγματικά συνταρακτικό φαινόμενο.

Ένας ανεμοστρόβιλος που μόλις είχε αρχίσει να σχηματίζεται στον ουρανό του Κίνγκσλεϊ του Μίτσιγκαν χάρισε ένα πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο θέαμα σε όσους είχαν την τύχη να το δουν από κοντά.

Ο ουρανός βάφτηκε κατακόκκινος προκαλώντας ένα μείγμα δέους και θαυμασμού στους παρευρισκόμενους.

Απλά, ωραίο θα ήταν αυτά τα ακραία φαινόμενα να μην συνοδεύονταν και από ακραίους κινδύνους – όταν, όμως, η φύση αντιδρά με οργή δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Ο τρομερός ανεμοστρόβιλος βάφει κόκκινο τον ουρανό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version