Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ντυμένο στα λευκά το Οροπέδιο Λασιθίου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το τοπίο που μπορεί να απολαύσει κάποιος, αν μπορέσει με ασφάλεια να φτάσει στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς ολόκληρη η περιοχή…έχει βυθιστεί στο χιόνι.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η χιονόπτωση στο Οροπέδιο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σκεπάζοντας τα πάντα στο πέρασμα της.

Καλοριφέρ, ξυλόσομπες και τζάκια έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά με τους κατοίκους να απολαμβάνουν τη θαλπωρή του σπιτιού και την ατμόσφαιρα που είναι άκρως…εορταστική.

Ωστόσο ο χιονιάς έφερε και κάποια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα της Παρασκευής, τα οποία σύντομα αποκαταστάθηκαν από κλιμάκιο της ΔΕΗ, που έσπευσε στην περιοχή.

Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες το Οροπέδιο Λασιθίου θα απολαύσουν ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο, αλλά πάντα λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή μετακίνηση τους στην περιοχή.

 

 

Πηγή: cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version