ΡΕΘΥΜΝΟ: Ζωϊδάκης, Κονταρός και πολίτες έδειξαν έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους στο ΕΚΑΒ | ΦΩΤΟ

Shares

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Βραδιά Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε από τον ΣΥΝΠΟΛΙΣ για να διατεθούν όλα τα έσοδα στην αγορά εξοπλισμού του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ρεθύμνου. Για αυτό τον ευαίσθητο σκοπό τραγούδησαν και έπαιξαν Κρητική μουσική οι μεγάλοι καλλιτέχνες Νίκος Ζωϊδάκης και Μανώλης Κονταρός.

Πλέον οι υπάλληλοι του Ε.Κ.Α.Β. στο Ρέθυμνο θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν αρμονικά την πορεία τους με τη βοήθεια όλων των συμπολιτών που συνέβαλλαν σε αυτό.

Τη βραδιά πλαισίωσε το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό & Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνου ¨Πυρρίχια Δρώμενα¨ με το συγκρότημά τους. Κατέπληξαν το πλήθος με την Κρητική παραδοσιακή ενδυμασία τους και το κοινό τους αποθέωσε την ώρα του χορού και ειδικά στις φιγούρες που παρουσίασαν.

Την έναρξη έκανε ο Ευάγγελος Μπεμπής, Πρόεδρος του ΣΥΝΠΟΛΙΣ για να καλωσορίσει τους καλεσμένους της μουσικοχορευτικής βραδιάς. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους συμμετέχοντες αυτής της διοργάνωσης και επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για το Ε.Κ.Α.Β., από εδώ και στο εξής να δίνει το παρόν σε κάθε συμβάν και να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορεί να αντεπεξέλθει άρτια και αποτελεσματικά.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ζωϊδάκης και ο Μανώλης Κονταρός ευχήθηκαν να έχουμε όλοι υγεία πάνω από όλα και άνοιξαν τη βραδιά με Κρητική μουσική. Το πλήθος κόσμου που τίμησε τη συναυλία, παρακολούθησε με ενθουσιασμό την εξέλιξη του μουσικοχορευτικού συνόλου που έδεσε αρμονικά και ταξίδεψε το κοινό σε παραδοσιακά μονοπάτια.

 

Shares


1 comment

  1. Pingback: Τα «έσπασε» ο Ζωιδάκης στην συνέντευξη τύπου για την «Νεράιδα και το παλικάρι»! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *