ΡΕΘΥΜΝΟ: Υπέροχες οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στα καταστήματα της πόλης! | ΦΩΤΟ

Καταπληκτικές, φαντασμαγορικές και πλούσιες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες από καταστήματα παντός είδους στο Ρέθυμνο στολίζουν την πόλη.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Είναι υπέροχο να κυκλοφορείς σε μια όμορφη πόλη που συνεπαίρνει τον κάθε περιστατικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα με στολισμούς και φώτα που το κάνουν ακόμη πιο φαντασμαγορικό.

Φέτος για μια ακόμη χρονιά τα καταστήματα του Ρεθύμνου έβαλαν τα δυνατά τους για να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στο εορταστικό πνεύμα που λαχταράμε όλοι να βιώσουμε.

Αϊ Βασίληδες, τεχνητά χιόνια, φώτα, δέντρα και ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί που να θυμίζει Χριστούγεννα υπάρχει στολισμένο στις βιτρίνες των καταστημάτων. Με αυτό τον τρόπο παρακινείται όλο και περισσότερος κόσμος να χαζέψει βιτρίνες κάνοντας μια βόλτα ή ακόμη και για αγορές.

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου για 16η φορά παρακινεί τους ιδιοκτήτες με τον καθιερωμένο «Διαγωνισμό Βιτρίνας Καταστημάτων» που φέρνει διακρίσεις σε τρεις νικητές με τις καλύτερες βιτρίνες έπειτα από ψηφοφορία.

Όσοι ιδιοκτήτες δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην εορταστική δράση «Παιχνιδοχώρα» θα έχουν τη χαρά να αναμένουν για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η εορταστική δράση, κυκλοφόρησα στην αγορά και απαθανάτισα μερικές όμορφες εικόνες στολισμένων επιχειρήσεων που μου τράβηξαν την προσοχή και σάς τις παρουσιάζω.

Καλές γιορτές!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *