Ικάρων

Αυτός είναι ο Χανιώτης που πέρασε πρώτος στην σχολή Ικάρων!

Shares

Πείσμα, υπομονή, θέληση, διάβασμα… Όλα τα παραπάνω στοιχεία είχε προφανώς και με το παραπάνω ο Μανόλης Αρχοντάκης, ο μαθητής από τα Χανιά ο οποίος σήμερα το πρωί με την ανακοίνωση των βάσεων είδε τους κόπους του να ανταμοίβονται καθώς κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή της επιλογής του.

Ο Μανόλης, μαθητής του 2ου Λυκείου Χανίων, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.140 μόρια στο δεύτερο πεδίο, γεγονός που του έδωσε το δικαίωμα να εισαχθεί στην σχολή Ικάρων στο τμήμα των ιπτάμενων.

Το Daynight.gr μίλησε με τον Μανόλη Αρχοντάκη, ο οποίος απέδειξε μέσα από την συνέντευξη αυτή το πόσο συγκροτημένος είναι ως χαρακτήρας (διαβάστε τη συνέντευξη ΕΔΩ). Ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι είναι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη του επιλογή, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, είναι περήφανος που θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως στη σελίδα του στο facebook, ο νεαρός Μανόλης διατηρεί στο αρχείο του πλήθος από φωτογραφίες της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, δείχνοντας έτσι το πάθος που διατηρεί εδώ και χρόνια για το συγκεκριμένο επάγγελμα-λειτούργημα.

 

 

Σύσσωμη η ομάδα του Daynight.gr εύχεται στον Μανόλη καλή επιτυχία στη σχολή και σύντομα να «σκίζει» τους αιθέρες της Κρήτης και ολάκερης της χώρας!

Διαβάστε επίσης: Η Κρητικοπούλα που σάρωσε στις Πανελλήνιες!

Shares

2 comments

  1. Pingback: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Μανόλη Αρχοντάκη, το κρητικόπουλο που πέρασε 1ος στη Σχολή Ικάρων!

  2. Pingback: Αυτός είναι ο Χανιώτης που πέρασε πρώτος στην σχολή Ικάρων! | Kranosgr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *