κουτάβια

Κρητικόπουλο έβγαλε τα βιβλία από την τσάντα για να βάλει τα παρατημένα κουτάβια! (φωτο)

Shares

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ειδήσεις από το νησί μας σχετικά με συμπεριφορές ανθρώπων απέναντι σε ζώα, δημιουργούν κλίμα και «τσουβαλιάζουν» τους Κρητικούς ως μη φιλόζωους.

Στην αστειότητα αυτή και στην αυθαίρετη γενίκευση, έρχονται παραδείγματα όπως το περιστατικό που συνέβη στα Χανιά με πρωταγωνιστή έναν μαθητή, για να αποδείξουν ότι η αγάπη για τα ζώα είναι μια δεδομένη πραγματικότητα με ελάχιστες αρρωστημένες εξαιρέσεις -στην Κρήτη και γενικότερα.

 

Ο κύριος Βρεττός περιγράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αυτό που του συνέβη το πρωί στην περιοχή του Κουμπέ:

«Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια ;

Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο.

Άδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι.

Το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι  είναι μάλλον ράτσα Γκέκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους) .

Τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ για όποιον ενδιαφέρεται.

Συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του….»

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *