Ρέθυμνο: Μοιράζει ελπίδα έξω από το δημαρχείο «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»! | ΦΩΤΟ

Shares

H δράση του Χαμόγελου του Παιδιού είναι συνεχής, πολύπλευρη μα πάνω από όλα αποτελεσματική. Ο συγκεκριμένος Οργανισμός μετράει ήδη 24 χρόνια ζωής και σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει αυτό ακριβώς το οποίο αναφέρεται στον τίτλο του: να προσφέρει χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Είναι, άλλωστε, γνωστό πως η δράση του οργανισμού αφορά παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα βίας ή εξαφάνισης, παιδιά που αντιμετωπίζουν σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό πρόβλημα υγείας, καθώς και παιδιά με τις οικογένειές τους που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε καθεστώς φτώχειας.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το Χαμόγελο του Παιδιού απευθύνει κάλεσμα στις Ρεθυμνιώτισσες και τους Ρεθυμνιώτες και τους περιμένει έξω από το δημαρχείο της πόλης, σε ένα πασχαλινό μπαζάρ που αποσκοπεί στην συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Εκεί μπορεί κανείς να αγοράσει (από σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 19/04 και ώρες 10:00-18:00 -την τελευταία ημέρα το περίπτερο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 14:30) πασχαλινές λαμπάδες και διάφορα σχολικά είδη, βοηθώντας τον σκοπό του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέχεια το εν λόγω περίπτερο θα στηθεί στα Χανιά.

Δείτε φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί:

Χαμόγελο του Παιδιού
« 1 από 5 »
Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *