Χαλκιδική: Πώς θα σου φαινόταν να γευματίσεις σε ένα δεντρόσπιτο; | ΦΩΤΟ

Shares

Πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις τη λέξη «δεντρόσπιτο»; Σίγουρα πολλά. Από τότε που διάβαζες σε καθημερινή βάση παραμύθια. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, τώρα που μεγάλωσες, να ανεβείς σε ένα δέντρο όπως έκανες όταν ήσουν παιδί και να βρεθείς σε ένα prive εστιατόριο μακριά από όλους;

Λίγοι είναι αυτοί που θα απαντήσουν αρνητικά! Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική, ένα εστιατόριο κρυμμένο σε δεντρόσπιτο με κουζίνα gourmet!

Το πιο prive λοιπόν εστιατόριο της Χαλκιδικής γεννήθηκε, ακούει φυσικά στο όνομα Treehouse και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να το κάνουν μοναδικό. Αισθητική, ατμόσφαιρα, ένα σπουδαίο σεφ, μια υπέροχη κουζίνα και ιδιωτικότητα. Καθώς μπορούν να γευματίσουν μέχρι δέκα το πολύ άτομα.

Αν είσαι λάτρης της υψηλής γαστρονομίας, πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς καθώς τα πιάτα έχουν μοναδικές γεύσεις φτιαγμένα από τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής χωρίς να αλλοιώνεται ταυτόχρονα η παράδοση. Πώς μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο; Όταν ο σεφ είναι ο Δημήτρης Παμπόρης όλα μπορούν να συμβούν! Απέναντι από το Άγιο Όρος είναι φυσικό πως μπακαλιάρος, κύριο συστατικό της Αγιορίτικης κουζίνας θα κυριαρχεί.

Προτάσεις του σεφ

Μακαρόν τζατζικιού με μαύρο σκόρδο, ταρτάκι με γίγαντες, αυγοτάραχο και σκουμπρί, κέικ καραβίδας και σαλάμι Λευκάδας, δροσερή τοματοσαλάτα με αστακό καπνιστό χέλι, σορμπέ τομάτας και γκασπάτσο, χτένια με μαύρο ταμά και κρίταμα αποξηραμένα, μπακαλιάρος αγιορείτικο με κρεμμύδια γιαχνί, καπνιστό φουά γκρα με πευκοβελόνες με μια αναπάντεχη σάλτσα από λευκά αμύγδαλα,  αρνάκι φρικασέ, χοιρινά μάγουλα με σιταρώτο, γιουβέτσι.

Το εστιατόριο λειτουργεί το καλοκαίρι και βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ekies της Βουρβουρούς.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *