Βούλισμα: Η απόλυτη εξωτική παραλία του Λασιθίου με τα τιρκουάζ νερά

Shares

Μία από τις ομορφότερες παραλίες του Λασιθίου είναι χωρίς αμφιβολία το Βούλισμα ή διαφορετικά Χρυσή Άμμος όπως επίσης ονομάζεται. Μία εξωτική παραλία 700 μέτρων με κάτασπρη άμμο και γαλαζοπράσινα νερά καλωσορίζει κάθε καλοκαίρι αμέτρητους τουρίστες που την κρατούν ως μία από τις ομορφότερες εικόνες των διακοπών τους στην Κρήτη.

Λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο του γραφικού χωριού Ίστρος νοτιοανατολικά του Αγ. Νικολάου, το Βούλισμα είναι απόλυτα οργανωμένη παραλία, με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη, πρόσβαση για ΑμεΑ. Να τονίσουμε επίσης πως πρόκειται για μία παραλία που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία.

Συμβουλή μας αν βρεθείτε στη παραλία, να επισκεφτείτε και τον μικρότερο ορμίσκο που βρίσκεται δυτικά και ονομάζεται βουλισμένη. Εκεί θα απολαύσετε ακόμη πιο ήρεμα το μπάνιο σας και είστε πιο προστατευμένη από τους ανέμους και τα κύματα που ίσως επηρεάζουν την μεγάλη παραλία.

Δείτε παρακάτω το εξαιρετικό βίντεο που ετοίμασε και δημοσίευσε ο Simeon Tarpov από την επίσκεψή του στο Βούλισμα το καλοκαίρι που μας πέρασε:

Βίντεο: Simeon Tarpov

Shares