Κακλιδάκη

ΒΙΝΤΕΟ: Το Ρέθυμνο της Αγάπης Κακλιδάκη (Κακλή) μέσα σε 70 δευτερόλεπτα!

Το πρόγραμμά της είναι βαρύ, οι υποχρεώσεις της πολλές, το άγχος για την συμμετοχή της στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής δεδομένο μεν, παραγωγικό δε. Οι συναντήσεις της με φορείς και απλούς πολίτες διαδέχονται όλο αυτό το διάστημα η μία την άλλη, παρ’ όλα αυτά, δέχτηκε με το γνωστό της χαμόγελο να μας… βολτάρει στην αγαπημένη της πόλη, το Ρέθυμνο και να μας μιλήσει για τους στόχους της.

Ο λόγος για την υποψήφια Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ρεθύμνης, Αγάπη Κακλιδάκη, την οποία σας συστήσαμε πριν από μερικές ημέρες μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Daynight.gr.

Από εκείνη την γνωριμία μας αποκομίσαμε μια αλάθητη εντύπωση: η Αγάπη Κακλιδάκη, κόρη του θρυλικού και αείμνηστου Μανώλη Κακλή, διακρίνεται για τη γνησιότητά της και τη διάθεση να συνεισφέρει στον τόπο της και τη χώρα γενικότερα. Με αυτά ως εφαλτήριο, αποφάσισε να βουτήξει στα… βαθιά της κεντρικής πολιτικής σκηνής και να διεκδικήσει την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Ακολουθήστε την υποψήφια Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ρεθύμνου κα Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή)  στο Facebook.

Μαρίνα Ρεθύμνου, ενετικό λιμάνι, Φορτέτζα, πανεπιστήμιο, ΒΟΑΚ, Επισκοπή… Αυτά ήταν τα μέρη που περιλάμβανε η βόλτα μας μαζί της. Μέρη με τεράστια σημειολογία για τον νομό Ρεθύμνης αλλά και για την ίδια. Μέρη που το καθένα για τους δικούς του λόγους, συναποτελούν κομμάτια από το «ψηφιδωτό» του πολιτικού της προγράμματος.
Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *