Δείτε το βίντεο ενός επιβάτη που «καίει» αεροσυνοδό της Emirates | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Ο Yevgeny Kaymov, ταξίδεψε πρόσφατα με πτήση της Emirates για Ντουμπάι στην business class και χωρίς να το καταλάβει «έπιασε» με την κάμερα του κινητού μια αεροσυνοδό, τη στιγμή που έριχνε ξανά μέσα στο μπουκάλι τη σαμπάνια που είχε προσφέρει αλλά δεν ήπιαν οι επιβάτες.

Ο Kaymov, ανάρτησε το βίντεο στο Instagram, κάνοντας μάλιστα tag την εταιρεία και έγραψε: «Κατά λάθος τράβηξα αυτά το βίντεο, και δεν πρόσεξα καν εκείνη τη στιγμή πως η αεροσυνοδός έριχνε την σαμπάνια που δεν καταναλώθηκε ξανά στο μπουκάλι. Πρόκειται για κοινή πρακτική στην Emirates;».

Σημειώνεται πως σαμπάνια προσφέρεται στους επιβάτες της business class και της πρώτης θέσης, κατά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Όμως αν και το βίντεο προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχουν όλη την άποψη πως η αεροσυνοδός έκανε κάτι κακό. Μια χρήστης του Reddit που δηλώνει επίσης αεροσυνοδός γράφει: «Η αεροσυνοδός πιθανότατα αδειάζει τη σαμπάνια που δεν καταναλώθηκε στο μπουκάλι, πριν την απογείωση, προκειμένου να την πετάξει μετά την απογείωση. Δεν μας επιτρέπεται να πετάμε πράγματα όταν το αεροπλάνο είναι προσγειωμένο. Πιστεύω πως την βάζουν όλη ξανά στο μπουκάλι για να την πετάξουν μετά αντί να την πετάξουν στα σκουπίδια και να μουσκέψουν τα πάντα».

Άλλοι χρήστες πάλι αμφισβήτησαν πως η σαμπάνια θα διατεθεί ξανά προς κατανάλωση αφού: «είναι σαμπάνια. Έχει ανθρακικό. Δεν μπορεί να καταναλωθεί ξανά».

Η Emirates πάντως σε δήλωση της στον Independent δήλωσε: «Η Emirates προσπαθεί πάντα να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι ενέργειες που καταγράφονται σε αυτό το βίντεο δεν συνάδουν με αυτά πρότυπα ποιότητας. Διερευνούμε το περιστατικό».

 

Πηγή: huffingtonpost

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *