Κρήτη

Ζευγάρι Άγγλων ταξίδεψε στην Κρήτη κι έφτιαξε ένα σούπερ βίντεο που θα σου φτιάξει τη μέρα!

Shares

Κάθε καλοκαιρινή περίοδο χιλιάδες ζευγάρια από κάθε γωνιά του κόσμου, επιλέγουν την Κρήτη για να απολαύσουν τις χαλαρωτικές διακοπές που ονειρεύονταν όλο τον Χειμώνα. Τα μαγευτικά μεσογειακά τοπία που παρακολουθούν από βίντεο στο ίντερνετ, κάνουν κάθε ζευγάρι να μην μπορεί να περιμένει μέχρι την πρώτη ημέρα που θα βρεθεί στο νησί και θα κολυμπάει στα νερά της Κρήτης.

Σε κάθε περίπτωση, οι στιγμές καλοκαιρινής απόλαυσης επιβεβαιώνουν πως οι μήνες αναμονής και η όποια κούραση μέχρι αυτή τη στιγμή άξιζε και με το παραπάνω!

Ένα από αυτά τα ζευγάρια που επέλεξε την Κρήτη για τις ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές τους, ήταν ο Πάουλο και η Μιράντα από την Αγγλία που όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που έφτιαξαν, πρέπει να πέρασαν πιο όμορφα και από όσο είχαν φανταστεί…

Όπως είχαν προγραμματίσει, στην εβδομάδα παραμονής τους στην Κρήτη επισκέφτηκαν και ξεχώρισαν μεταξύ άλλων περιοχών την παραλία στο Βάι, την παραλία του Μπούφου στην βόρεια ακτογραμμή του νησιού και την γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. 

Δείτε το σούπερ βίντεο διακοπών που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες το όμορφο ζευγάρι Άγγλων και ζηλέψτε όσο και εμείς τις στιγμές που έζησαν στην Κρήτη μας:

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *