Τουρίστας έκανε ΒΙΝΤΕΑΡΑ τις διακοπές της ζωής του στην Κρήτη!

Shares

Χωράει η μοναδική ομορφιά των τοπίων της Κρήτης σε μόλις 3 λεπτά; Φυσικά και όχι αλλά όταν πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή, έπειτα από δεκαήμερες διακοπές, πολλά χιλιόμετρα διαδρομών στον νησί και επίσκεψη στα πιο διαφημισμένα μέρη, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακό που κάθε θεατής παίρνει μια καλή δόση από Κρήτη.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο youtube και μας χαρίζει τρία λεπτά γεμάτα από Κρητικές ομορφιές και τοπία που διεγείρουν τις αισθήσεις μας.

Ένας ξένος τουρίστας δεν αρκέστηκε απλά στο να απολαύσει τις διακοπές του πλάι στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού αλλά θέλησε να επιστρέψει στην καθημερινότητά του έχοντας καταγράψει τα πιο εντυπωσιακά πλάνα από την Κρήτη. Σε κάθε του στάση λοιπόν στις διακοπές είχε μαζί τον εξοπλισμό του και συγκέντρωνε πλάνα που τελικά έγινε τμήματα από μία τρίλεπτη παραγωγή που αποτυπώνει τις πιο όμορφες στιγμές του ταξιδιού του!

Χρυσαφένια ηλιοβασιλέματα, επιβλητικές βουνοπλαγιές, τιρκουάζ νερά και εξωτικές εικόνες με φοίνικες αποτελούν τα πιο έντονα στοιχεία μιας σύντομης ιστορίας έρωτα με την Κρήτη…

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο youtube και αφεθείτε στην «μαγεία» των τοπίων:

Shares